Zoek nu online in meer dan 206000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips
  • >
  • Strings

LASCANA String met afneembare jarretels Zwart Online Kopen | 2389527

LASCANA String met afneembare jarretels Zwart

Koop bij CheckFashion strings online van het merk LASCANA waaronder deze string met afneembare jarretels in het spectrum van artikelen voor de dames in 115 kledingshops in één oogopslag.

Kleding van LASCANA voor dames koop je simpel en vlot online bij deze webshop. Natuurlijk check je LASCANA strings voor dames net als de string met afneembare jarretels van LASCANA iedere keer als eerste via CheckFashion.nl. LASCANA toont ook met dit modeartikel echte LASCANA kwaliteit te bieden, zoals je van LASCANA mag verwachten. De string met afneembare jarretels kun je via CheckFashion.nl online bestellen in het mooiste assortiment van strings voor dames. Kleding voor dames is online te bestellen middels CheckFashion.nl. Koop de mooiste dameskleding online, bijvoorbeeld deze string met afneembare jarretels voor vrouwen in zo goed als alle online kledingwinkels tegelijk. Ga niet meer verder op internet speuren in alle mogelijke kledingwinkels voor de string met afneembare jarretels en soortgelijke kleren voor dames want nu heb jij één online adres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé online shop voor verschillende soorten en maten dameskleding, evenals de string met afneembare jarretels. Je bestelt bij CheckFashion kleding voor dames online, zoals bijvoorbeeld de string met afneembare jarretels voor vrouwen in alle bekende en onbekende online winkels in één overzicht. Betaalbare en prachtige kleding voor dames zoals ook de string met afneembare jarretels shop je het goedkoopst middels CheckFashion.nl, doordat we mogelijke vouchercodes voor deze webshop al hebben nagezocht voor je. Deze LASCANA string met afneembare jarretels is/zijn gecreëerd door middel van eud, zodoende ben je zeker van een uniek comfort en perfecte kwaliteit Bestel de string met afneembare jarretels van eud nu direct in de afdeling strings voor dames. Het fijne weefsel van het eud voelt prettig aan. Vergeet niet de voorschriften voor het wassen voor eud. De string met afneembare jarretels van LASCANA voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de tint zwart. De keus is dus niet lastig. Deze strings voor dames is/zijn online alleen maar te kopen in het zwart. Twijfel dan ook niet meer en shop de LASCANA string met afneembare jarretels. De verzendprijs van een pakketje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen aanleiding dus om deze string met afneembare jarretels van LASCANA niet online te shoppen. Laat het bedrag voor verzending voor de string met afneembare jarretels geen argument zijn waarom je deze LASCANA string met afneembare jarretels in de categorie strings niet online zal gaan kopen. De LASCANA string met afneembare jarretels voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de groottes 32, 36, 40 en 44. Maak snel je keuze. Shop deze LASCANA strings voor vrouwen in de grootte 32, 36, 40 en 44 gauw online voordat ze uitverkocht zijn bij deze webshop.

€ 16,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 16,99 € 16,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40 en 44
Kleuren Zwart
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 6924352563614