Zoek nu online in meer dan 150000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

LASCANA Slip met sierstrikje en siersteentje Rood Online Kopen | 2389326

LASCANA Slip met sierstrikje en siersteentje Rood

Koop nu slips online van het merk LASCANA gelijk aan deze slip met sierstrikje en siersteentje in het scala van producten voor de dames in 115 webshops verzameld.

Deze slip met sierstrikje en siersteentje kun je via CheckFashion online shoppen in het breedste assortiment van slips voor dames. Kleding voor dames is op internet te shoppen bij CheckFashion.nl. Shop de prachtigste dameskleding online, zoals deze slip met sierstrikje en siersteentje voor vrouwen in alle shops online bij elkaar. Ga niet verder op internet speuren in allerlei shops voor deze slip met sierstrikje en siersteentje en gelijksoortige kleren voor dames want voortaan heb je één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion is hét adres voor allerlei soorten en maten dameskleding, zoals bijvoorbeeld deze slip met sierstrikje en siersteentje. Je shopt op CheckFashion mode voor vrouwen online, zoals deze slip met sierstrikje en siersteentje voor dames in zo goed als alle online kledingwinkels tegelijkertijd. Goedkope en leuke kleding voor dames zoals bijvoorbeeld deze slip met sierstrikje en siersteentje shop je met korting via CheckFashion.nl, omdat we mogelijke kortingscodes voor deze webshop al hebben nagezocht voor je. De slip met sierstrikje en siersteentje van LASCANA voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de kleurnuance rood. De keuze is daardoor niet ingewikkeld. Deze slips voor vrouwen is/zijn online alleen maar te kopen in de kleur rood. Wacht daarom niet langer en koop deze LASCANA slip met sierstrikje en siersteentje. Kleding van het merk LASCANA voor dames koop je eenvoudig en direct online bij deze webshop. Vanzelfsprekend zoek je LASCANA slips voor dames waaronder de slip met sierstrikje en siersteentje van LASCANA steeds eerst bij CheckFashion. LASCANA toont ook met dit modeartikel echte LASCANA kwaliteit te leveren, zoals je vanuit LASCANA mag verwachten. Deze LASCANA slip met sierstrikje en siersteentje voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de maten 32, 36, 40 en 44. Maak snel je keus. Shop deze LASCANA slips voor dames in de grootte 32, 36, 40 en 44 gauw online voordat ze op zijn bij deze webshop. Het bedrag van je pakket bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen beweegreden dus om deze slip met sierstrikje en siersteentje van LASCANA niet online te kopen. Laat het verzendtarief voor de slip met sierstrikje en siersteentje niet het argument zijn waardoor je deze LASCANA slip met sierstrikje en siersteentje binnen de groep slips niet online zal gaan kopen. Deze LASCANA slip met sierstrikje en siersteentje is/zijn gemaakt van eud, daarom ben je verzekerd van een voortreffelijk draaggemak en mooie kwaliteit Bestel deze slip met sierstrikje en siersteentje van eud nu direct in de groep slips voor vrouwen. Het prettige weefsel van het eud voelt fijn aan. Denk aan de wasvoorschriften voor eud.

€ 16,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 16,99 € 16,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40 en 44
Kleuren Rood
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 6924352563775