Zoek nu online in meer dan 154000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

LASCANA Slip met kant voor Roze Online Kopen | 2340730

LASCANA Slip met kant voor Roze

Koop bij ons slips online van het merk LASCANA waaronder ook de slip met kant voor in het artikelenaanbod voor de dames in 115 kledingshops tegelijk.

Kleding van het merk LASCANA voor vrouwen bestel je eenvoudig en direct online bij deze webshop. Vanzelfsprekend zoek je LASCANA slips voor vrouwen bijvoorbeeld de slip met kant voor van LASCANA te allen tijde eerst via CheckFashion. LASCANA toont ook met dit modeartikel volwaardige LASCANA kwaliteit te leveren, zoals je vanuit LASCANA kunt verwachten. De slip met kant voor kun je hier online shoppen in het meest uitgebreide assortiment van slips voor vrouwen. Kleding voor dames is online te shoppen bij CheckFashion. Shop de stoerste dameskleding online, zoals bijvoorbeeld de slip met kant voor voor dames in in principe alle online winkels tegelijkertijd. Ga niet langer meer online speuren in alle mogelijke boetieks online voor de slip met kant voor en gelijkwaardige mode voor dames want van nu af aan is er één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is hét webadres voor diverse maten en soorten dameskleding, waaronder ook deze slip met kant voor. Je koopt bij ons mode voor vrouwen online, waaronder ook de slip met kant voor voor vrouwen in bijna alle shops online tegelijkertijd. Laaggeprijsde en leuke kleding voor dames onder andere deze slip met kant voor shop je het voordeligst via CheckFashion, omdat wij verkrijgbare kortingscodes voor deze webshop alvast hebben geraadpleegd voor je. Het bedrag voor verzending van een pakketje bij deze online shop is € 3,95. Geen argument dus om de slip met kant voor van LASCANA niet online te bestellen. Laat het bedrag voor verzending voor de slip met kant voor geen aanleiding zijn waarom je deze LASCANA slip met kant voor in de categorie slips niet online zal kopen. De slip met kant voor van LASCANA voor dames is/zijn online te bestellen in de kleur roze. De keuze is daarom een eitje. Deze slips voor vrouwen is/zijn online alleen maar te kopen in de tint roze. Aarzel hierom niet langer en bestel de LASCANA slip met kant voor. De LASCANA slip met kant voor is/zijn vervaardigd uit eud, daarom ben je zeker van een uniek draaggemak en uitstekende kwaliteit Shop de slip met kant voor van eud nu direct in de groep slips voor dames. Het prettige weefsel van het eud voelt aangenaam aan. Houd rekening met de voorschriften voor het wassen voor eud. De LASCANA slip met kant voor voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de maten 36, 40, 44, 48, 52 en 56. Maak snel je keus. Shop de LASCANA slips voor vrouwen in maat 36, 40, 44, 48, 52 en 56 direct online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop.

€ 22,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 22,99 € 22,99 Bekijk kortingscode
Maten 36, 40, 44, 48, 52 en 56
Kleuren Roze
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 9580132127956