Zoek nu online in meer dan 147000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

LASCANA Slip met kant voor Zwart Online Kopen | 2340186

LASCANA Slip met kant voor Zwart

Shop bij CheckFashion slips online van LASCANA zoals ook de slip met kant voor in het artikelaanbod voor de dames van 115 boetieks online in één overzicht.

Het tarief van je pakje bij deze online shop is € 3,95. Geen aanleiding dus om de slip met kant voor van LASCANA niet online te bestellen. Laat de verzendprijs voor de slip met kant voor niet de reden zijn waardoor je deze LASCANA slip met kant voor in de groep slips niet online zult gaan bestellen. Kleding van LASCANA voor dames shop je probleemloos en direct online bij deze webshop. Natuurlijk zoek je LASCANA slips voor dames zoals bijvoorbeeld deze slip met kant voor van LASCANA te allen tijde eerst bij CheckFashion. LASCANA bewijst ook met dit modeartikel volwaardige LASCANA kwaliteit te leveren, zoals je van LASCANA mag verwachten. De slip met kant voor kun je via CheckFashion.nl online shoppen in het mooiste aanbod van slips voor dames. Kleding voor vrouwen is op internet te shoppen via CheckFashion. Bestel de schitterendste dameskleding online, bijvoorbeeld deze slip met kant voor voor vrouwen in alle bekende en onbekende online shops bij elkaar. Ga niet meer verder op het web snuffelen in alle soorten winkels online voor deze slip met kant voor en soortgelijke mode voor dames want vanaf nu is er één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion is hét internetadres voor verschillende maten en soorten dameskleding, evenals deze slip met kant voor. Je shopt bij ons kleren voor vrouwen online, onder andere de slip met kant voor voor dames in in principe alle webwinkels in één overzicht. Betaalbare en coole kleding voor dames waaronder de slip met kant voor shop je met de hoogste korting op CheckFashion, aangezien wij beschikbare kortingscodes voor deze webshop alvast hebben opgespoord voor je. Deze LASCANA slip met kant voor voor dames is/zijn online te shoppen in de maten 36, 40, 44, 48, 52 en 56. Maak snel je keuze. Bestel de LASCANA slips voor dames in de maat 36, 40, 44, 48, 52 en 56 direct online voordat ze op zijn bij deze webshop. Deze slip met kant voor van LASCANA voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de tint zwart. De keus is daarom snel gemaakt. Deze slips voor vrouwen is/zijn online alleen maar te bestellen in de kleurnuance zwart. Aarzel hierom niet meer en bestel de LASCANA slip met kant voor. De LASCANA slip met kant voor is/zijn gefabriceerd uit eud, hierom ben jij zeker van een prettig draaggemak en superieure kwaliteit Shop deze slip met kant voor van eud nu direct binnen de categorie slips voor dames. Het onvermengde weefsel van het eud voelt comfortabel aan. Denk aan de voorschriften voor het wassen voor eud.

€ 22,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 22,99 € 22,99 Bekijk kortingscode
Maten 36, 40, 44, 48, 52 en 56
Kleuren Zwart
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 9580132128014