Zoek nu online in meer dan 206000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips

LASCANA brasil-slip, set van 2 Zwart Online Kopen | 2055864

LASCANA brasil-slip, set van 2 Zwart

Shop hier slips online van het merk LASCANA ook zoals deze brasil-slip, set van 2 in het kledingoverzicht voor de dames in 115 online shops in één overzicht.

De brasil-slip, set van 2 van LASCANA voor dames is/zijn online te bestellen in het zwart. De keus is daardoor simpel. Deze slips voor vrouwen is/zijn online alleen maar te shoppen in de kleur zwart. Wacht hierom niet langer en shop de LASCANA brasil-slip, set van 2. Deze LASCANA brasil-slip, set van 2 is/zijn samengesteld uit eud en modalbylenzing, hierom ben je zeker van een uitstekend comfort en puike kwaliteit. Bestel de brasil-slip, set van 2 van eud en modalbylenzing nu snel in de groep slips voor vrouwen. De prettige combinatie van eud en modalbylenzing draagt prettig. Denk aan de voorschriften voor het wassen voor eud en modalbylenzing. Deze brasil-slip, set van 2 kun je via ons online bestellen in het grootste assortiment van slips voor vrouwen. Kleding voor dames is online te shoppen via CheckFashion.nl. Koop de mooiste dameskleding online, waaronder de brasil-slip, set van 2 voor dames in alle bekende en onbekende winkels online in één keer. Ga niet langer meer op internet zoeken in allerlei online boetieks voor de brasil-slip, set van 2 en gelijksoortige kleding voor dames want van nu af aan heb jij één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion is dé online boetiek voor allerlei soorten en maten dameskleding, net als deze brasil-slip, set van 2. Je shopt bij CheckFashion mode voor dames online, waaronder deze brasil-slip, set van 2 voor vrouwen in alle bekende en onbekende online winkels tegelijkertijd. Voordelige en prachtige kleding voor dames zoals ook deze brasil-slip, set van 2 shop je het goedkoopst via CheckFashion, aangezien we mogelijke actiecodes van deze webshop reeds hebben geraadpleegd voor je. De prijs van je pakket bij deze online shop is maar € 3,95. Geen argument dus om deze brasil-slip, set van 2 van LASCANA niet online te kopen. Laat het pakkettarief voor de brasil-slip, set van 2 geen beweegreden zijn waarom je de LASCANA brasil-slip, set van 2 in de afdeling slips niet online zal bestellen. Kleding van LASCANA voor dames bestel je probleemloos en direct online bij deze webshop. Natuurlijk zoek je LASCANA slips voor vrouwen waaronder ook de brasil-slip, set van 2 van LASCANA altijd als eerste via CheckFashion. LASCANA toont ook met dit product volwaardige LASCANA kwaliteit te bieden, zoals je vanuit LASCANA kunt verwachten. Deze LASCANA brasil-slip, set van 2 voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de maten 32, 36, 40 en 44. Maak snel je keuze. Shop de LASCANA slips voor dames in maat 32, 36, 40 en 44 direct online voor het te laat is bij deze webshop.

€ 19,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 19,99 € 19,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40 en 44
Kleuren Zwart
Materialen Eud en Modalbylenzing
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4893823173190