Zoek nu online in meer dan 206000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

PETITE FLEUR Taillevormer, set van 2, Wit Online Kopen | 2054193

PETITE FLEUR Taillevormer, set van 2, Wit

Shop nu lingerie online van het merk PETITE FLEUR als ook de taillevormer, set van 2, in het artikelspectrum voor de dames van 115 online winkels in één oogopslag.

De PETITE FLEUR taillevormer, set van 2, is/zijn gefabriceerd uit lycra, zodoende ben jij verzekerd van een prima comfort en mooie kwaliteit Bestel deze taillevormer, set van 2, van lycra nu snel binnen de groep lingerie voor vrouwen. Het onvermengde weefsel van het lycra voelt fijn aan. Vergeet niet de wasvoorschriften voor lycra. De PETITE FLEUR taillevormer, set van 2, voor dames is/zijn online te kopen in de groottes 40, 44, 48, 52 en 56. Maak snel je keus. Bestel deze PETITE FLEUR lingerie voor dames in de grootte 40, 44, 48, 52 en 56 direct online voordat ze op zijn bij deze webshop. Deze taillevormer, set van 2, van PETITE FLEUR voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de kleur wit. De beslissing is daarom een fluitje van een cent. De lingerie voor vrouwen is/zijn online uitsluitend te shoppen in de tint wit. Aarzel dus niet meer en shop de PETITE FLEUR taillevormer, set van 2,. Kleding van het merk PETITE FLEUR voor vrouwen koop je probleemloos en vlot online bij deze webshop. Vanzelfsprekend check je PETITE FLEUR lingerie voor dames zoals bijvoorbeeld deze taillevormer, set van 2, van PETITE FLEUR altijd eerst bij CheckFashion.nl. PETITE FLEUR toont ook met dit product volwaardige PETITE FLEUR kwaliteit te bieden, zoals je vanuit PETITE FLEUR mag verwachten. Deze taillevormer, set van 2, kun je via CheckFashion online kopen in het mooiste assortiment van lingerie voor dames. Kleding voor vrouwen is online te bestellen bij CheckFashion. Koop de mooiste dameskleding online, zoals bijvoorbeeld deze taillevormer, set van 2, voor vrouwen in zo goed als alle online kledingshops tegelijk. Ga niet verder op het web speuren in verscheidene online winkels voor deze taillevormer, set van 2, en soortgelijke kleding voor vrouwen want vanaf nu is er één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion is dé boetiek voor allerlei soorten en maten dameskleding, onder andere de taillevormer, set van 2,. Je shopt bij ons kleding voor dames online, zoals bijvoorbeeld de taillevormer, set van 2, voor dames in bijna alle shops online bij elkaar. Voordelige en schitterende kleding voor dames zoals bijvoorbeeld de taillevormer, set van 2, shop je het voordeligst middels CheckFashion, omdat wij actieve actiekortingscodes van deze webshop reeds hebben geraadpleegd voor je. De pakketprijs van een pakket bij deze online shop is € 3,95. Geen reden dus om de taillevormer, set van 2, van PETITE FLEUR niet online te shoppen. Laat het bedrag voor verzending voor de taillevormer, set van 2, geen reden zijn waardoor je de PETITE FLEUR taillevormer, set van 2, in de afdeling lingerie niet online zult bestellen.

€ 39,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 39,99 € 39,99 Bekijk kortingscode
Maten 40, 44, 48, 52 en 56
Kleuren Wit
Materialen Lycra
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4005551024877