Zoek nu online in meer dan 158000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • Slips
  • >
  • Strings

LASCANA String met kanten band Online Kopen | 1701669

LASCANA String met kanten band

Koop nu strings online van het merk LASCANA evenals deze string met kanten band in het overzicht van kleding voor de dames van 115 kledingshops in één keer.

De pakketprijs van je pakketje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen reden dus om deze string met kanten band van LASCANA niet online te shoppen. Laat de prijs voor verzending voor de string met kanten band niet de reden zijn waardoor je de LASCANA string met kanten band in de afdeling strings niet online zal gaan kopen. Kleding van het merk LASCANA voor dames shop je simpel en snel online bij deze webshop. Natuurlijk check je LASCANA strings voor vrouwen zoals bijvoorbeeld deze string met kanten band van LASCANA altijd als eerste op CheckFashion.nl. LASCANA bewijst ook met dit modeartikel volwaardige LASCANA kwaliteit te bieden, zoals je van LASCANA mag verwachten. Deze LASCANA string met kanten band is/zijn gefabriceerd uit eud, hierdoor ben jij verzekerd van een optimaal draaggemak en puike kwaliteit Shop deze string met kanten band van eud nu gauw binnen de categorie strings voor vrouwen. Het pure weefsel van het eud voelt fijn aan. Vergeet niet de wasvoorschriften voor eud. Deze LASCANA string met kanten band voor dames is/zijn online te bestellen in de groottes 32, 36, 40, 44, 48 en 52. Maak snel je keuze. Bestel de LASCANA strings voor dames in maat 32, 36, 40, 44, 48 en 52 direct online voordat ze op zijn bij deze webshop. Deze string met kanten band kun je via CheckFashion.nl online shoppen in het meest uitgebreide assortiment van strings voor dames. Kleding voor dames is op internet te shoppen via CheckFashion. Koop de prachtigste dameskleding online, bijvoorbeeld de string met kanten band voor vrouwen in bijna alle kledingwinkels bij elkaar. Ga niet verder op internet zoeken in verscheidene winkels online voor deze string met kanten band en andere kleren voor vrouwen want vanaf nu heb je één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé plaats voor verschillende maten en soorten dameskleding, bijvoorbeeld deze string met kanten band. Je shopt bij CheckFashion.nl kleren voor dames online, bijvoorbeeld de string met kanten band voor vrouwen in in principe alle kledingshops in één keer. Laaggeprijsde en leuke kleding voor dames bijvoorbeeld de string met kanten band shop je met de hoogste korting middels CheckFashion, doordat we verkrijgbare kortingscodes van deze webshop al hebben nagezocht voor je.

€ 19,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 19,99 € 19,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40, 44, 48 en 52
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4894266090631