Zoek nu online in meer dan 231000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

LASCANA String met strassteentjes Zwart Online Kopen | 166934

LASCANA String met strassteentjes Zwart

Shop bij CheckFashion lingerie online van het merk LASCANA net als deze string met strassteentjes in het artikelscala voor de dames in 115 online winkels tegelijkertijd.

Het bedrag van je pakket bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen beweegreden dus om deze string met strassteentjes van LASCANA niet online te kopen. Laat het pakketbedrag voor de string met strassteentjes niet een beweegreden zijn waarom je deze LASCANA string met strassteentjes in de afdeling lingerie niet online zult kopen. Kleding van LASCANA voor dames koop je probleemloos en direct online bij deze webshop. Natuurlijk check je LASCANA lingerie voor dames onder andere deze string met strassteentjes van LASCANA telkens eerst op CheckFashion. LASCANA toont ook met dit artikel volwaardige LASCANA kwaliteit te bieden, zoals je van LASCANA kunt verwachten. Deze LASCANA string met strassteentjes voor vrouwen is/zijn online te kopen in de groottes 32, 36, 40 en 44. Maak gauw je keus. Bestel de LASCANA lingerie voor vrouwen in maat 32, 36, 40 en 44 gauw online voor het te laat is bij deze webshop. Deze string met strassteentjes kun je via ons online shoppen in het breedste aanbod van lingerie voor dames. Kleding voor vrouwen is op het web te shoppen bij CheckFashion. Bestel de stoerste dameskleding online, waaronder ook deze string met strassteentjes voor vrouwen in in principe alle kledingwinkels bij elkaar. Ga niet verder meer online zoeken in verschillende webwinkels voor de string met strassteentjes en soortgelijke kleding voor dames want voortaan is er één adres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé plaats voor diverse soorten dameskleding, waaronder de string met strassteentjes. Je koopt bij ons kleding voor dames online, zoals deze string met strassteentjes voor vrouwen in alle bekende en onbekende online boetieks bij elkaar. Goedkope en mooie kleding voor dames zoals deze string met strassteentjes bestel je het goedkoopst op CheckFashion.nl, omdat we mogelijke actiecodes van deze webshop al hebben opgespoord voor je. De string met strassteentjes van LASCANA voor dames is/zijn online te shoppen in het zwart. De keus is daarmee gemakkelijk. Deze lingerie voor vrouwen is/zijn online slechts te shoppen in de tint zwart. Twijfel hierom niet langer en shop deze LASCANA string met strassteentjes. De LASCANA string met strassteentjes is/zijn vervaardigd uit eud, daarom ben je gegarandeerd van een buitengewoon comfort en gave kwaliteit Shop deze string met strassteentjes van eud nu snel binnen de afdeling lingerie voor vrouwen. Het prettige weefsel van het eud voelt comfortabel aan. Denk aan de voorschriften voor het wassen voor eud.

€ 16,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 16,99 € 16,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40 en 44
Kleuren Zwart
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 6924352503023