Zoek nu online in meer dan 159000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

PETITE FLEUR Tailleslip met pijpjes, , set van 5 Wit Online Kopen | 163542

PETITE FLEUR Tailleslip met pijpjes, , set van 5 Wit

Koop bij ons lingerie online van PETITE FLEUR ook zoals deze tailleslip met pijpjes, , set van 5 in het scala van kleding voor de dames van 115 online boetieks in één oogopslag.

De PETITE FLEUR tailleslip met pijpjes, , set van 5 is/zijn gefabriceerd uit baumwolle en eud, daardoor ben jij verzekerd van een uitstekend draaggemak en uitstekende kwaliteit. Shop de tailleslip met pijpjes, , set van 5 van baumwolle en eud nu gauw in de categorie lingerie voor dames. De prettige combinatie van baumwolle en eud draagt fijn. Houd rekening met de voorschriften voor het wassen voor baumwolle en eud. Het bedrag van een pakketje bij deze online shop is € 3,95. Geen aanleiding dus om de tailleslip met pijpjes, , set van 5 van PETITE FLEUR niet online te shoppen. Laat het pakketbedrag voor de tailleslip met pijpjes, , set van 5 geen reden zijn waardoor je deze PETITE FLEUR tailleslip met pijpjes, , set van 5 binnen de afdeling lingerie niet online zal gaan bestellen. Kleding van het merk PETITE FLEUR voor dames koop je eenvoudig en snel online bij deze webshop. Vanzelfsprekend check je PETITE FLEUR lingerie voor vrouwen net als de tailleslip met pijpjes, , set van 5 van PETITE FLEUR steeds als eerste op CheckFashion. PETITE FLEUR bewijst ook met dit product echte PETITE FLEUR kwaliteit te bieden, zoals je vanuit PETITE FLEUR kunt verwachten. Deze PETITE FLEUR tailleslip met pijpjes, , set van 5 voor dames is/zijn online te bestellen in de groottes 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60 en 64. Maak nu je keus. Shop de PETITE FLEUR lingerie voor vrouwen in de maat 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60 en 64 nu online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. Deze tailleslip met pijpjes, , set van 5 van PETITE FLEUR voor vrouwen is/zijn online te shoppen in het wit. De keuze is dus makkelijk. De lingerie voor dames is/zijn online enkel te shoppen in de kleur wit. Twijfel daarom niet langer en koop de PETITE FLEUR tailleslip met pijpjes, , set van 5. Deze tailleslip met pijpjes, , set van 5 kun je via ons online shoppen in het breedste aanbod van lingerie voor vrouwen. Kleding voor dames is op het web te kopen via CheckFashion. Shop de coolste dameskleding online, net als deze tailleslip met pijpjes, , set van 5 voor vrouwen in bijna alle winkels online in één keer. Ga niet verder op het web snuffelen in alle webwinkels voor de tailleslip met pijpjes, , set van 5 en gelijksoortige kleding voor dames want van nu af aan heb je één adres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé online winkel voor allerlei soorten dameskleding, zoals bijvoorbeeld deze tailleslip met pijpjes, , set van 5. Je shopt op CheckFashion.nl mode voor vrouwen online, waaronder ook de tailleslip met pijpjes, , set van 5 voor vrouwen in zo goed als alle webwinkels tegelijk. Voordelige en coole kleding voor dames bijvoorbeeld deze tailleslip met pijpjes, , set van 5 koop je het meest gunstig middels CheckFashion, omdat we verkrijgbare vouchercodes van deze webshop al hebben geraadpleegd voor je.

€ 21,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 21,99 € 21,99 Bekijk kortingscode
Maten 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60 en 64
Kleuren Wit
Materialen Baumwolle en Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4035156726517