Zoek nu online in meer dan 231000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie
  • >
  • BH's

Triumph Minimizer-BH, Wit Online Kopen | 1618474

Triumph Minimizer-BH, Wit

Shop bij CheckFashion bh's online van het merk Triumph ook als de minimizer-bh, in het scala van artikelen voor de dames in 115 shops in één keer.

De minimizer-bh, van Triumph voor dames is/zijn online te kopen in de kleur wit. De keus is hierom gemakkelijk. Deze bh's voor vrouwen is/zijn online alleen te bestellen in de kleurnuance wit. Wacht hierom niet langer en bestel de Triumph minimizer-bh,. De prijs voor verzending van je pakketje bij deze online shop is maar € 3,95. Geen beweegreden dus om deze minimizer-bh, van Triumph niet online te kopen. Laat de verzendprijs voor de minimizer-bh, geen reden zijn waardoor je deze Triumph minimizer-bh, in de afdeling bh's niet online zal kopen. De minimizer-bh, kun je via ons online shoppen in het meest uitgebreide assortiment van bh's voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is online te bestellen middels CheckFashion. Koop de coolste dameskleding online, waaronder deze minimizer-bh, voor vrouwen in bijna alle online kledingwinkels bij elkaar. Ga niet langer op internet speuren in verschillende boetieks online voor deze minimizer-bh, en andere kleding voor vrouwen want voortaan is er één online adres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé boetiek voor verschillende soorten en maten dameskleding, waaronder ook de minimizer-bh,. Je shopt op CheckFashion kleren voor dames online, net als deze minimizer-bh, voor dames in zo goed als alle winkels online tegelijk. Goedkope en stoere kleding voor dames zoals ook de minimizer-bh, koop je het goedkoopst op CheckFashion, aangezien wij aanwezige actiecodes van deze webshop al hebben opgespoord voor je. Deze Triumph minimizer-bh, is/zijn geproduceerd door middel van eud en lycra, zodoende ben jij zeker van een perfect comfort en perfecte kwaliteit. Koop de minimizer-bh, van eud en lycra nu gauw binnen de categorie bh's voor vrouwen. De mooie combinatie van eud en lycra draagt aangenaam. Denk aan de voorschriften voor het wassen voor eud en lycra. Kleding van het merk Triumph voor dames bestel je simpel en direct online bij deze webshop. Natuurlijk zoek je Triumph bh's voor dames waaronder deze minimizer-bh, van Triumph te allen tijde als eerste op CheckFashion. Triumph toont ook met dit product echte Triumph kwaliteit te leveren, zoals je van Triumph mag verwachten. Deze Triumph minimizer-bh, voor dames is/zijn online te shoppen in de groottes 75, 80, 85, 90, 95 en 100. Maak snel je keuze. Shop deze Triumph bh's voor dames in de maat 75, 80, 85, 90, 95 en 100 snel online voordat ze uitverkocht zijn bij deze webshop.

€ 47,95 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 47,95 € 47,95 Bekijk kortingscode
Maten 75, 80, 85, 90, 95 en 100
Kleuren Wit
Materialen Eud en Lycra
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 7613142971126