Zoek nu online in meer dan 270000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Schoenen

CITY WALK Laarsjes met ritssluiting Taupe Online Kopen | 147152

CITY WALK Laarsjes met ritssluiting Taupe

Koop bij CheckFashion.nl schoenen online van het merk CITY WALK inclusief deze laarsjes met ritssluiting in het modespectrum voor de dames van 115 webwinkels in één keer.

Kleding van CITY WALK voor vrouwen koop je eenvoudig en direct online bij deze webshop. Uiteraard shop je CITY WALK schoenen voor vrouwen waaronder de laarsjes met ritssluiting van CITY WALK iedere keer als eerste bij CheckFashion.nl. CITY WALK toont ook met dit modeartikel honderd procent CITY WALK kwaliteit te bieden, zoals je vanuit CITY WALK kunt verwachten. De laarsjes met ritssluiting kun je via CheckFashion online shoppen in het meest uitgebreide assortiment van schoenen voor dames. Kleding voor vrouwen is online te shoppen bij CheckFashion. Shop de mooiste dameskleding online, zoals de laarsjes met ritssluiting voor vrouwen in zo goed als alle online kledingshops bij elkaar. Ga niet meer online snuffelen in alle types online winkels voor deze laarsjes met ritssluiting en gelijksoortige kleren voor dames want vanaf nu is er één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion is dé online winkel voor verschillende soorten en maten dameskleding, inclusief de laarsjes met ritssluiting. Je shopt bij CheckFashion kleren voor dames online, waaronder ook de laarsjes met ritssluiting voor dames in zo goed als alle webwinkels tegelijkertijd. Goedkope en prachtige kleding voor dames zoals bijvoorbeeld deze laarsjes met ritssluiting shop je het meest gunstig op CheckFashion.nl, aangezien wij beschikbare vouchercodes van deze webshop vast hebben nagezocht voor je. Deze CITY WALK laarsjes met ritssluiting voor vrouwen is/zijn online te kopen in de maten 36, 37, 38, 39, 40 en 41. Maak nu je keus. Shop de CITY WALK schoenen voor vrouwen in de maat 36, 37, 38, 39, 40 en 41 gauw online voor het te laat is bij deze webshop. Het verzendbedrag van je pakket bij deze online shop is maar € 3,95. Geen aanleiding dus om de laarsjes met ritssluiting van CITY WALK niet online te kopen. Laat het verzendtarief voor de laarsjes met ritssluiting niet het argument zijn waarom je de CITY WALK laarsjes met ritssluiting in de afdeling schoenen niet online zult kopen. De laarsjes met ritssluiting van CITY WALK voor dames is/zijn online te shoppen in de tint taupe. De keuze is dan ook vlot gemaakt. De schoenen voor dames is/zijn online slechts te shoppen in het taupe. Treuzel daarom niet meer en koop deze CITY WALK laarsjes met ritssluiting.

€ 39,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 39,99 € 39,99 Bekijk kortingscode
Maten 36, 37, 38, 39, 40 en 41
Kleuren Taupe
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 1234577596362