Zoek nu online in meer dan 268000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

Buffalo String, , set van 3 Zwart Online Kopen | 146387

Buffalo String, , set van 3 Zwart

Koop hier lingerie online van Buffalo gelijk aan deze string, , set van 3 in het spectrum voor de dames van 115 kledingshops in één oogopslag.

De string, , set van 3 kun je via CheckFashion.nl online shoppen in het mooiste aanbod van lingerie voor vrouwen. Kleding voor dames is online te bestellen via CheckFashion. Koop de prachtigste dameskleding online, waaronder ook de string, , set van 3 voor dames in bijna alle online winkels bij elkaar. Ga niet verder op het web zoeken in alle soorten online shops voor de string, , set van 3 en soortgelijke kleren voor vrouwen want voortaan heb je één plek voor alle dameskleding. CheckFashion is dé boetiek voor allerlei maten en soorten dameskleding, zoals de string, , set van 3. Je bestelt op CheckFashion kleding voor dames online, onder andere deze string, , set van 3 voor vrouwen in bijna alle webwinkels in één keer. Betaalbare en prachtige kleding voor dames zoals ook deze string, , set van 3 shop je het voordeligst op CheckFashion, doordat wij verkrijgbare actiekortingscodes voor deze webshop alvast hebben opgezocht voor je. De Buffalo string, , set van 3 is/zijn geproduceerd door middel van eud en lycra, hierom ben jij verzekerd van een prettig comfort en perfecte kwaliteit. Bestel deze string, , set van 3 van eud en lycra nu gauw binnen de afdeling lingerie voor dames. De pure combinatie van eud en lycra draagt aangenaam. Vergeet niet de wasvoorschriften voor eud en lycra. Kleding van Buffalo voor vrouwen bestel je simpel en snel online bij deze webshop. Vanzelfsprekend vind je Buffalo lingerie voor vrouwen bijvoorbeeld de string, , set van 3 van Buffalo te allen tijde als eerste via CheckFashion. Buffalo bewijst ook met dit artikel echte Buffalo kwaliteit te bieden, zoals je van Buffalo kunt verwachten. Deze Buffalo string, , set van 3 voor dames is/zijn online te shoppen in de maten 32, 36, 40 en 44. Maak nu je keus. Koop deze Buffalo lingerie voor vrouwen in maat 32, 36, 40 en 44 snel online voordat ze op zijn bij deze webshop. Deze string, , set van 3 van Buffalo voor dames is/zijn online te bestellen in de kleur zwart. De beslissing is daarom makkelijk. De lingerie voor vrouwen is/zijn online alleen maar te kopen in de kleurnuance zwart. Twijfel daarom niet meer en bestel de Buffalo string, , set van 3. Het tarief van een pakje bij deze online shop is € 3,95. Geen beweegreden dus om deze string, , set van 3 van Buffalo niet online te kopen. Laat de verzendprijs voor de string, , set van 3 geen reden zijn waarom je de Buffalo string, , set van 3 in de categorie lingerie niet online zal gaan kopen.

€ 22,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 22,99 € 22,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40 en 44
Kleuren Zwart
Materialen Eud en Lycra
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4893823158128