Zoek nu online in meer dan 270000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Kleding
  • >
  • Jurken

CARRY ALLEN Cocktailjurk Blauw Online Kopen | 145519

CARRY ALLEN Cocktailjurk Blauw

Shop bij ons jurken online van CARRY ALLEN net zoals deze cocktailjurk in het artikelassortiment voor de dames van 115 shops online in één oogopslag.

De cocktailjurk kun je via ons online bestellen in het breedste assortiment van jurken voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is op internet te kopen middels CheckFashion. Koop de schitterendste dameskleding online, waaronder de cocktailjurk voor vrouwen in zo goed als alle kledingwinkels in één keer. Ga niet langer meer op internet speuren in verscheidene online boetieks voor deze cocktailjurk en andere mode voor dames want van nu af aan heb je één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion is dé plek voor verschillende soorten dameskleding, inclusief de cocktailjurk. Je shopt op CheckFashion.nl mode voor dames online, waaronder de cocktailjurk voor vrouwen in in principe alle webshops in één keer. Laaggeprijsde en coole kleding voor dames onder andere de cocktailjurk shop je het voordeligst bij CheckFashion.nl, omdat wij beschikbare kortingscodes voor deze webshop al hebben opgezocht voor je. Deze CARRY ALLEN cocktailjurk voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de maten 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46. Maak snel je keus. Shop de CARRY ALLEN jurken voor dames in de maat 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46 snel online voordat ze uitverkocht zijn bij deze webshop. Deze cocktailjurk van CARRY ALLEN voor vrouwen is/zijn online te kopen in de kleur blauw. De beslissing is daarom niet lastig. De jurken voor vrouwen is/zijn online uitsluitend te bestellen in het blauw. Twijfel dus niet langer en shop deze CARRY ALLEN cocktailjurk. De pakketprijs van je pakket bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen reden dus om deze cocktailjurk van CARRY ALLEN niet online te bestellen. Laat het verzendbedrag voor de cocktailjurk niet de reden zijn waarom je de CARRY ALLEN cocktailjurk in de groep jurken niet online zal kopen. Kleding van CARRY ALLEN voor vrouwen koop je makkelijk en vlot online bij deze webshop. Uiteraard shop je CARRY ALLEN jurken voor dames waaronder de cocktailjurk van CARRY ALLEN steeds als eerste via CheckFashion. CARRY ALLEN toont ook met dit artikel echte CARRY ALLEN kwaliteit te bieden, zoals je van CARRY ALLEN kunt verwachten. Deze CARRY ALLEN cocktailjurk is/zijn gemaakt van reissverschluss, dus ben jij zeker van een uitstekend draaggemak en puike kwaliteit Bestel de cocktailjurk van reissverschluss nu snel binnen de groep jurken voor dames. Het fijne weefsel van het reissverschluss voelt fijn aan. Houd rekening met de voorschriften voor het wassen voor reissverschluss.

€ 139,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 139,99 € 139,99 Bekijk kortingscode
Maten 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46
Kleuren Blauw
Materialen Reissverschluss
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 8698605109840