Zoek nu online in meer dan 270000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

PETITE FLEUR Tanga, set van 5 Online Kopen | 142504

PETITE FLEUR Tanga, set van 5

Shop bij CheckFashion.nl lingerie online van PETITE FLEUR onder meer de tanga, set van 5 in het spectrum van kleding voor de dames van 115 online boetieks verzameld.

Deze PETITE FLEUR tanga, set van 5 voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de groottes 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46. Maak snel je keus. Bestel de PETITE FLEUR lingerie voor dames in maat 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46 snel online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. Kleding van PETITE FLEUR voor dames bestel je moeiteloos en vlot online bij deze webshop. Natuurlijk check je PETITE FLEUR lingerie voor vrouwen net als de tanga, set van 5 van PETITE FLEUR telkens eerst bij CheckFashion.nl. PETITE FLEUR bewijst ook met dit product honderd procent PETITE FLEUR kwaliteit te leveren, zoals je vanuit PETITE FLEUR kunt verwachten. Deze tanga, set van 5 kun je hier online kopen in het grootste assortiment van lingerie voor vrouwen. Kleding voor dames is op het web te kopen middels CheckFashion.nl. Bestel de schitterendste dameskleding online, waaronder deze tanga, set van 5 voor vrouwen in bijna alle online shops bij elkaar. Ga niet langer op het web speuren in alle types winkels online voor de tanga, set van 5 en andere kleding voor vrouwen want voortaan heb jij één webadres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé plaats voor verschillende maten en soorten dameskleding, zoals bijvoorbeeld de tanga, set van 5. Je shopt bij ons kleding voor vrouwen online, zoals ook de tanga, set van 5 voor dames in bijna alle kledingwinkels in één keer. Goedkope en leuke kleding voor dames zoals de tanga, set van 5 bestel je met korting bij CheckFashion, aangezien we verkrijgbare actiekortingscodes voor deze webshop al hebben opgezocht voor je. De PETITE FLEUR tanga, set van 5 is/zijn geproduceerd door middel van eud, zodoende ben jij gegarandeerd van een voortreffelijk comfort en de beste kwaliteit Bestel de tanga, set van 5 van eud nu direct binnen de categorie lingerie voor dames. Het mooie weefsel van het eud voelt comfortabel aan. Vergeet niet de voorschriften voor het wassen voor eud. Het verzendtarief van je pakket bij deze online shop is € 3,95. Geen argument dus om deze tanga, set van 5 van PETITE FLEUR niet online te bestellen. Laat het pakkettarief voor de tanga, set van 5 geen reden zijn waarom je deze PETITE FLEUR tanga, set van 5 in de categorie lingerie niet online zal bestellen.

€ 19,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 19,99 € 19,99 Bekijk kortingscode
Maten 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4893823168806