Zoek nu online in meer dan 270000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

MEY Tailleslip, set van 3, Zwart Online Kopen | 140532

MEY Tailleslip, set van 3, Zwart

Shop bij CheckFashion lingerie online van het merk MEY waaronder de tailleslip, set van 3, in het artikelenspectrum voor de dames van 115 online boetieks tegelijkertijd.

Deze MEY tailleslip, set van 3, voor vrouwen is/zijn online te kopen in de maten 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50 en 52. Maak gauw je keuze. Koop deze MEY lingerie voor vrouwen in de maat 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50 en 52 nu online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. Deze MEY tailleslip, set van 3, is/zijn vervaardigd uit eud, dus ben je gegarandeerd van een uitstekend draaggemak en fijne kwaliteit Bestel de tailleslip, set van 3, van eud nu snel binnen de groep lingerie voor dames. Het onvermengde weefsel van het eud voelt fijn aan. Denk aan de voorschriften voor het wassen voor eud. Kleding van MEY voor dames koop je moeiteloos en snel online bij deze webshop. Natuurlijk shop je MEY lingerie voor vrouwen waaronder deze tailleslip, set van 3, van MEY elke keer eerst via CheckFashion.nl. MEY toont ook met dit artikel volwaardige MEY kwaliteit te bieden, zoals je van MEY mag verwachten. Deze tailleslip, set van 3, kun je via CheckFashion.nl online kopen in het mooiste assortiment van lingerie voor dames. Kleding voor dames is online te bestellen via CheckFashion. Shop de gaafste dameskleding online, waaronder ook deze tailleslip, set van 3, voor vrouwen in zo goed als alle online kledingwinkels tegelijk. Ga niet meer op internet zoeken in alle kledingshops voor de tailleslip, set van 3, en gelijkwaardige mode voor dames want van nu af aan heb je één adres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is hét adres voor verschillende soorten en maten dameskleding, zoals bijvoorbeeld deze tailleslip, set van 3,. Je koopt hier mode voor dames online, bijvoorbeeld de tailleslip, set van 3, voor vrouwen in in principe alle online shops tegelijkertijd. Goedkope en stoere kleding voor dames waaronder de tailleslip, set van 3, koop je met korting middels CheckFashion.nl, doordat we actieve actiekortingscodes voor deze webshop vast hebben opgezocht voor je. Het verzendtarief van je pakketje bij deze online shop is € 3,95. Geen reden dus om de tailleslip, set van 3, van MEY niet online te shoppen. Laat het verzendbedrag voor de tailleslip, set van 3, geen aanleiding zijn waardoor je deze MEY tailleslip, set van 3, in de categorie lingerie niet online zult kopen. De tailleslip, set van 3, van MEY voor dames is/zijn online te bestellen in de kleur zwart. De keuze is daarom gemakkelijk. Deze lingerie voor dames is/zijn online alleen maar te bestellen in de kleur zwart. Twijfel daarom niet meer en bestel de MEY tailleslip, set van 3,.

€ 39,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 39,99 € 39,99 Bekijk kortingscode
Maten 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50 en 52
Kleuren Zwart
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4009603607032