Zoek nu online in meer dan 270000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

Schiesser Tailleslip, set van 5, , Starlet Wit Online Kopen | 139744

Schiesser Tailleslip, set van 5, , Starlet Wit

Shop bij CheckFashion.nl lingerie online van Schiesser ook zoals deze tailleslip, set van 5, , starlet in het spectrum voor de dames van 115 online kledingshops in één oogopslag.

De pakketprijs van een pakketje bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen reden dus om deze tailleslip, set van 5, , starlet van Schiesser niet online te bestellen. Laat het verzendbedrag voor de tailleslip, set van 5, , starlet niet de reden zijn waardoor je deze Schiesser tailleslip, set van 5, , starlet in de groep lingerie niet online zult bestellen. Kleding van Schiesser voor vrouwen bestel je probleemloos en direct online bij deze webshop. Uiteraard shop je Schiesser lingerie voor vrouwen waaronder ook de tailleslip, set van 5, , starlet van Schiesser iedere keer eerst op CheckFashion. Schiesser bewijst ook met dit modeartikel honderd procent Schiesser kwaliteit te bieden, zoals je van Schiesser mag verwachten. De Schiesser tailleslip, set van 5, , starlet voor vrouwen is/zijn online te kopen in de maten 38, 40, 42, 44, 46, 48 en 50. Maak gauw je keuze. Shop deze Schiesser lingerie voor dames in maat 38, 40, 42, 44, 46, 48 en 50 gauw online voordat ze uitverkocht zijn bij deze webshop. De tailleslip, set van 5, , starlet kun je via ons online kopen in het breedste aanbod van lingerie voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is op het web te bestellen middels CheckFashion. Koop de stoerste dameskleding online, waaronder ook de tailleslip, set van 5, , starlet voor dames in in principe alle shops in één keer. Ga niet meer verder op het web speuren in alle types shops voor deze tailleslip, set van 5, , starlet en andere kleding voor vrouwen want vanaf nu heb jij één adres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé plek voor verschillende soorten dameskleding, inclusief de tailleslip, set van 5, , starlet. Je bestelt bij CheckFashion.nl kleding voor dames online, onder andere deze tailleslip, set van 5, , starlet voor dames in zo goed als alle webshops in één keer. Laaggeprijsde en coole kleding voor dames net als deze tailleslip, set van 5, , starlet shop je het meest gunstig middels CheckFashion, doordat we aanwezige vouchercodes voor deze webshop vast hebben opgezocht voor je. De Schiesser tailleslip, set van 5, , starlet is/zijn vervaardigd uit baumwolle en eud, hierom ben je zeker van een perfect draaggemak en gave kwaliteit. Koop de tailleslip, set van 5, , starlet van baumwolle en eud nu direct binnen de categorie lingerie voor vrouwen. De mooie combinatie van baumwolle en eud draagt aangenaam. Vergeet niet de voorschriften voor het wassen voor baumwolle en eud. Deze tailleslip, set van 5, , starlet van Schiesser voor dames is/zijn online te kopen in het wit. De beslissing is hierom niet ingewikkeld. De lingerie voor dames is/zijn online uitsluitend te kopen in de tint wit. Aarzel hierom niet langer en shop deze Schiesser tailleslip, set van 5, , starlet.

€ 29,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 29,99 € 29,99 Bekijk kortingscode
Maten 38, 40, 42, 44, 46, 48 en 50
Kleuren Wit
Materialen Baumwolle en Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4007062162031