Zoek nu online in meer dan 268000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Schoenen

CITY WALK Laarsjes, Grijs Online Kopen | 138039

CITY WALK Laarsjes, Grijs

Bestel nu schoenen online van het merk CITY WALK ook als deze laarsjes, in het artikelenaanbod voor de dames van 115 online shops in één overzicht.

De laarsjes, kun je via CheckFashion online bestellen in het breedste aanbod van schoenen voor dames. Kleding voor dames is op het web te shoppen via CheckFashion. Shop de prachtigste dameskleding online, waaronder ook de laarsjes, voor vrouwen in in principe alle online kledingshops tegelijk. Ga niet meer verder online zoeken in alle soorten kledingwinkels voor deze laarsjes, en gelijksoortige mode voor dames want vanaf nu is er één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé plek voor verschillende maten en soorten dameskleding, zoals bijvoorbeeld deze laarsjes,. Je koopt bij ons mode voor dames online, net als de laarsjes, voor dames in in principe alle webshops in één keer. Goedkope en schitterende kleding voor dames waaronder de laarsjes, bestel je het meest betaalbaar middels CheckFashion.nl, omdat wij mogelijke kortingscodes van deze webshop al hebben opgezocht voor je. De laarsjes, van CITY WALK voor dames is/zijn online te bestellen in de tint grijs. De keuze is daarom niet moeilijk. De schoenen voor vrouwen is/zijn online uitsluitend te shoppen in de kleur grijs. Treuzel hierom niet langer en bestel deze CITY WALK laarsjes,. Kleding van CITY WALK voor vrouwen bestel je moeiteloos en direct online bij deze webshop. Vanzelfsprekend shop je CITY WALK schoenen voor dames onder andere de laarsjes, van CITY WALK elke keer eerst bij CheckFashion. CITY WALK toont ook met dit product echte CITY WALK kwaliteit te leveren, zoals je van CITY WALK kunt verwachten. Het tarief voor verzending van een pakket bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen aanleiding dus om deze laarsjes, van CITY WALK niet online te kopen. Laat het bedrag voor verzending voor de laarsjes, niet de aanleiding zijn waarom je deze CITY WALK laarsjes, in de categorie schoenen niet online zult gaan kopen. De CITY WALK laarsjes, voor dames is/zijn online te shoppen in de maten 36, 37, 38, 39, 40 en 41. Maak gauw je keus. Koop de CITY WALK schoenen voor dames in de maat 36, 37, 38, 39, 40 en 41 direct online voor het te laat is bij deze webshop.

€ 29,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 29,99 € 29,99 Bekijk kortingscode
Maten 36, 37, 38, 39, 40 en 41
Kleuren Grijs
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 1234182295360