Zoek nu online in meer dan 268000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

LASCANA top met spaghettibandjes Taupe Online Kopen | 136336

LASCANA top met spaghettibandjes Taupe

Koop bij CheckFashion lingerie online van LASCANA zoals de top met spaghettibandjes in het productoverzicht voor de dames in 115 shops bij elkaar.

Deze LASCANA top met spaghettibandjes is/zijn samengesteld uit eud en modalbylenzing, zodoende ben je zeker van een voortreffelijk draaggemak en de beste kwaliteit. Bestel deze top met spaghettibandjes van eud en modalbylenzing nu spoedig binnen de categorie lingerie voor dames. De fijne combinatie van eud en modalbylenzing draagt aangenaam. Denk aan de wasvoorschriften voor eud en modalbylenzing. Kleding van LASCANA voor dames bestel je simpel en snel online bij deze webshop. Uiteraard check je LASCANA lingerie voor dames waaronder ook de top met spaghettibandjes van LASCANA altijd eerst via CheckFashion.nl. LASCANA bewijst ook met dit artikel volwaardige LASCANA kwaliteit te bieden, zoals je vanuit LASCANA mag verwachten. Het tarief voor verzending van je pakketje bij deze online shop bedraagt maar € 3,95. Geen argument dus om deze top met spaghettibandjes van LASCANA niet online te shoppen. Laat het verzendtarief voor de top met spaghettibandjes geen reden zijn waardoor je de LASCANA top met spaghettibandjes in de afdeling lingerie niet online zult bestellen. De LASCANA top met spaghettibandjes voor dames is/zijn online te kopen in de maten 32, 36, 40 en 44. Maak snel je keus. Shop deze LASCANA lingerie voor vrouwen in de grootte 32, 36, 40 en 44 nu online voordat ze op zijn bij deze webshop. Deze top met spaghettibandjes kun je via CheckFashion.nl online shoppen in het breedste aanbod van lingerie voor dames. Kleding voor dames is op internet te kopen middels CheckFashion.nl. Koop de gaafste dameskleding online, bijvoorbeeld deze top met spaghettibandjes voor vrouwen in zo goed als alle webwinkels tegelijkertijd. Ga niet meer op het web speuren in allerlei kledingshops voor de top met spaghettibandjes en andere mode voor dames want van nu af aan heb jij één online adres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé boetiek voor allerlei soorten dameskleding, waaronder ook deze top met spaghettibandjes. Je koopt hier kleren voor vrouwen online, zoals deze top met spaghettibandjes voor vrouwen in alle webshops in één oogopslag. Laaggeprijsde en leuke kleding voor dames zoals ook de top met spaghettibandjes shop je met korting bij CheckFashion.nl, omdat we verkrijgbare vouchercodes van deze webshop alvast hebben opgezocht voor je. Deze top met spaghettibandjes van LASCANA voor dames is/zijn online te kopen in de tint taupe. De keuze is hierom niet ingewikkeld. De lingerie voor vrouwen is/zijn online uitsluitend te shoppen in de kleurnuance taupe. Treuzel daarom niet meer en bestel deze LASCANA top met spaghettibandjes.

€ 22,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 22,99 € 22,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40 en 44
Kleuren Taupe
Materialen Eud en Modalbylenzing
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4893823173152