Zoek nu online in meer dan 149000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

LASCANA Rio-slip met kant opzij Wit Online Kopen | 1273405

LASCANA Rio-slip met kant opzij Wit

Bestel bij CheckFashion lingerie online van het merk LASCANA evenals deze rio-slip met kant opzij in het aanbod van kleding voor de dames in 115 kledingwinkels verzameld.

Kleding van het merk LASCANA voor vrouwen koop je simpel en vlot online bij deze webshop. Uiteraard check je LASCANA lingerie voor dames bijvoorbeeld de rio-slip met kant opzij van LASCANA telkens eerst op CheckFashion.nl. LASCANA toont ook met dit modeartikel honderd procent LASCANA kwaliteit te bieden, zoals je vanuit LASCANA kunt verwachten. Deze LASCANA rio-slip met kant opzij is/zijn vervaardigd uit eud, hierom ben jij gegarandeerd van een voortreffelijk comfort en fijne kwaliteit Shop de rio-slip met kant opzij van eud nu direct in de afdeling lingerie voor vrouwen. Het pure weefsel van het eud voelt fijn aan. Houd rekening met de voorschriften voor het wassen voor eud. De rio-slip met kant opzij kun je hier online shoppen in het grootste assortiment van lingerie voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is op het web te bestellen via CheckFashion. Bestel de stoerste dameskleding online, waaronder de rio-slip met kant opzij voor vrouwen in bijna alle online shops bij elkaar. Ga niet meer verder op het web speuren in alle mogelijke online shops voor deze rio-slip met kant opzij en gelijkwaardige kleren voor dames want in het vervolg is er één internetadres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is hét online adres voor diverse maten en soorten dameskleding, zoals ook de rio-slip met kant opzij. Je koopt bij CheckFashion.nl kleding voor vrouwen online, waaronder ook deze rio-slip met kant opzij voor dames in bijna alle winkels online bij elkaar. Betaalbare en gave kleding voor dames zoals ook de rio-slip met kant opzij shop je het meest gunstig middels CheckFashion.nl, omdat we beschikbare kortingscodes voor deze webshop alvast hebben geraadpleegd voor je. De LASCANA rio-slip met kant opzij voor vrouwen is/zijn online te kopen in de groottes 32, 36, 40 en 44. Maak snel je keus. Koop deze LASCANA lingerie voor vrouwen in de grootte 32, 36, 40 en 44 direct online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. De rio-slip met kant opzij van LASCANA voor vrouwen is/zijn online te kopen in de tint wit. De keuze is hierdoor niet moeilijk. Deze lingerie voor dames is/zijn online slechts te shoppen in de kleurnuance wit. Aarzel dan ook niet langer en bestel deze LASCANA rio-slip met kant opzij. Het tarief voor verzending van een pakje bij deze online shop is € 3,95. Geen aanleiding dus om de rio-slip met kant opzij van LASCANA niet online te kopen. Laat het bedrag voor verzending voor de rio-slip met kant opzij niet de aanleiding zijn waardoor je deze LASCANA rio-slip met kant opzij binnen de categorie lingerie niet online zal gaan bestellen.

€ 16,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 16,99 € 16,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40 en 44
Kleuren Wit
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 6924352533891