Zoek nu online in meer dan 268000 producten van 115 webshops!
  • Dames

LINEA TESINI Shirt Wit Online Kopen | 124219

LINEA TESINI Shirt Wit

Koop bij CheckFashion.nl dames online van LINEA TESINI ook zoals deze shirt in het kledingspectrum voor de dames van 115 kledingwinkels bij elkaar.

De shirt kun je via ons online kopen in het grootste assortiment van dames voor dames. Kleding voor dames is op internet te kopen middels CheckFashion. Shop de schitterendste dameskleding online, zoals bijvoorbeeld de shirt voor vrouwen in alle bekende en onbekende kledingwinkels bij elkaar. Ga niet meer verder op het web zoeken in alle typen shops online voor de shirt en gelijkwaardige kleren voor dames want nu heb jij één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé plaats voor verschillende maten en soorten dameskleding, bijvoorbeeld deze shirt. Je shopt hier kleren voor vrouwen online, zoals bijvoorbeeld de shirt voor dames in bijna alle online winkels in één overzicht. Voordelige en leuke kleding voor dames zoals de shirt shop je het goedkoopst via CheckFashion, aangezien wij mogelijke actiekortingscodes voor deze webshop reeds hebben opgezocht voor je. Het bedrag voor verzending van je pakje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen aanleiding dus om deze shirt van LINEA TESINI niet online te bestellen. Laat de pakketprijs voor de shirt geen reden zijn waarom je de LINEA TESINI shirt in de categorie dames niet online zult kopen. Deze LINEA TESINI shirt voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de groottes 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46. Maak snel je keuze. Shop deze LINEA TESINI dames voor dames in de grootte 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46 direct online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. Kleding van het merk LINEA TESINI voor dames shop je simpel en direct online bij deze webshop. Natuurlijk vind je LINEA TESINI dames voor dames waaronder deze shirt van LINEA TESINI steeds eerst via CheckFashion. LINEA TESINI bewijst ook met dit product honderd procent LINEA TESINI kwaliteit te leveren, zoals je van LINEA TESINI kunt verwachten. De shirt van LINEA TESINI voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de kleurnuance wit. De keus is hierom niet ingewikkeld. De dames voor dames is/zijn online slechts te kopen in het wit. Wacht daarom niet langer en shop de LINEA TESINI shirt.

€ 29,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 29,99 € 29,99 Bekijk kortingscode
Maten 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46
Kleuren Wit
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 8698272348764