Zoek nu online in meer dan 270000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Kleding
  • >
  • Truien

B.C. BEST CONNECTIONS Polopullover Beige Online Kopen | 121762

B.C. BEST CONNECTIONS Polopullover Beige

Bestel bij ons truien online van het merk B.C. BEST CONNECTIONS als ook de polopullover in het aanbod voor de dames van 115 boetieks online in één oogopslag.

Het tarief voor verzending van een pakket bij deze online shop bedraagt maar € 3,95. Geen argument dus om de polopullover van B.C. BEST CONNECTIONS niet online te kopen. Laat de prijs voor verzending voor de polopullover niet de aanleiding zijn waardoor je de B.C. BEST CONNECTIONS polopullover in de afdeling truien niet online zal kopen. De B.C. BEST CONNECTIONS polopullover voor dames is/zijn online te kopen in de maten 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48 en 50. Maak nu je keus. Bestel deze B.C. BEST CONNECTIONS truien voor dames in de maat 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48 en 50 nu online voor het te laat is bij deze webshop. Deze polopullover kun je via ons online kopen in het grootste assortiment van truien voor dames. Kleding voor vrouwen is online te shoppen bij CheckFashion. Koop de coolste dameskleding online, zoals bijvoorbeeld deze polopullover voor vrouwen in zo goed als alle boetieks online bij elkaar. Ga niet meer op het web snuffelen in alle soorten online kledingwinkels voor de polopullover en gelijkwaardige kleren voor vrouwen want voortaan is er één adres voor alle dameskleding. CheckFashion is dé online boetiek voor verschillende soorten dameskleding, evenals deze polopullover. Je shopt bij CheckFashion.nl kleren voor dames online, bijvoorbeeld de polopullover voor dames in bijna alle online shops bij elkaar. Laaggeprijsde en stoere kleding voor dames waaronder de polopullover shop je het meest gunstig op CheckFashion.nl, omdat we actieve vouchercodes van deze webshop vast hebben nagezocht voor je. Kleding van B.C. BEST CONNECTIONS voor vrouwen shop je makkelijk en snel online bij deze webshop. Uiteraard vind je B.C. BEST CONNECTIONS truien voor vrouwen zoals deze polopullover van B.C. BEST CONNECTIONS altijd eerst op CheckFashion. B.C. BEST CONNECTIONS toont ook met dit modeartikel honderd procent B.C. BEST CONNECTIONS kwaliteit te leveren, zoals je vanuit B.C. BEST CONNECTIONS mag verwachten. Deze polopullover van B.C. BEST CONNECTIONS voor vrouwen is/zijn online te kopen in de kleurnuance beige. De beslissing is daardoor een eitje. De truien voor vrouwen is/zijn online uitsluitend te shoppen in het beige. Aarzel dan ook niet langer en shop deze B.C. BEST CONNECTIONS polopullover. De B.C. BEST CONNECTIONS polopullover is/zijn gefabriceerd uit baumwolle, dus ben jij zeker van een prima comfort en uitstekende kwaliteit Koop de polopullover van baumwolle nu snel in de afdeling truien voor dames. Het pure weefsel van het baumwolle voelt aangenaam aan. Houd rekening met de voorschriften voor het wassen voor baumwolle.

€ 19,95 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 19,95 € 19,95 Bekijk kortingscode
Maten 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48 en 50
Kleuren Beige
Materialen Baumwolle
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 8854954058158