Zoek nu online in meer dan 270000 producten van 115 webshops!
  • Dames

LINEA TESINI Shirt Turquoise Online Kopen | 120378

LINEA TESINI Shirt Turquoise

Shop bij CheckFashion.nl dames online van het merk LINEA TESINI gelijk aan deze shirt in het modeaanbod voor de dames van 115 online kledingshops bij elkaar.

Kleding van het merk LINEA TESINI voor dames bestel je moeiteloos en snel online bij deze webshop. Uiteraard vind je LINEA TESINI dames voor vrouwen zoals bijvoorbeeld deze shirt van LINEA TESINI altijd eerst bij CheckFashion.nl. LINEA TESINI toont ook met dit product volwaardige LINEA TESINI kwaliteit te bieden, zoals je vanuit LINEA TESINI kunt verwachten. De shirt kun je hier online shoppen in het meest uitgebreide aanbod van dames voor vrouwen. Kleding voor vrouwen is op internet te kopen middels CheckFashion. Shop de gaafste dameskleding online, zoals bijvoorbeeld de shirt voor vrouwen in zo goed als alle online kledingshops bij elkaar. Ga niet meer verder op het web snuffelen in alle types kledingwinkels voor deze shirt en gelijksoortige mode voor vrouwen want in het vervolg is er één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion is hét adres voor diverse maten en soorten dameskleding, waaronder ook deze shirt. Je koopt bij CheckFashion kleding voor vrouwen online, inclusief de shirt voor dames in alle bekende en onbekende online kledingwinkels bij elkaar. Laaggeprijsde en mooie kleding voor dames waaronder ook de shirt koop je het voordeligst middels CheckFashion.nl, doordat we actieve kortingscodes voor deze webshop vast hebben opgespoord voor je. De shirt van LINEA TESINI voor dames is/zijn online te shoppen in het turquoise. De keuze is daardoor een fluitje van een cent. Deze dames voor dames is/zijn online alleen maar te shoppen in de kleur turquoise. Aarzel daarom niet meer en koop deze LINEA TESINI shirt. De prijs van een pakje bij deze online shop bedraagt € 3,95. Geen reden dus om de shirt van LINEA TESINI niet online te shoppen. Laat het tarief voor verzending voor de shirt niet de reden zijn waarom je deze LINEA TESINI shirt in de afdeling dames niet online zal gaan kopen. De LINEA TESINI shirt voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de groottes 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46. Maak snel je keuze. Koop deze LINEA TESINI dames voor vrouwen in maat 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46 direct online voordat ze uitverkocht zijn bij deze webshop.

€ 29,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 29,99 € 29,99 Bekijk kortingscode
Maten 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46
Kleuren Turquoise
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 8698272415695