Zoek nu online in meer dan 270000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

PETITE FLEUR Tailleslip, set van 5, Wit Online Kopen | 119363

PETITE FLEUR Tailleslip, set van 5, Wit

Shop hier lingerie online van PETITE FLEUR inclusief deze tailleslip, set van 5, in het kledingassortiment voor de dames in 115 shops online tegelijkertijd.

Deze tailleslip, set van 5, kun je via CheckFashion online bestellen in het mooiste aanbod van lingerie voor dames. Kleding voor dames is op internet te shoppen bij CheckFashion. Koop de beste dameskleding online, waaronder deze tailleslip, set van 5, voor vrouwen in bijna alle boetieks online in één keer. Ga niet meer verder online snuffelen in diverse kledingshops voor de tailleslip, set van 5, en soortgelijke mode voor dames want vanaf nu heb je één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is hét internetadres voor verschillende soorten dameskleding, waaronder de tailleslip, set van 5,. Je shopt bij ons kleren voor vrouwen online, zoals bijvoorbeeld de tailleslip, set van 5, voor vrouwen in bijna alle kledingwinkels in één oogopslag. Laaggeprijsde en mooie kleding voor dames bijvoorbeeld de tailleslip, set van 5, koop je het meest betaalbaar bij CheckFashion, omdat wij beschikbare kortingscodes voor deze webshop vast hebben opgespoord voor je. Deze PETITE FLEUR tailleslip, set van 5, is/zijn gefabriceerd uit baumwolle en eud, zodoende ben je zeker van een prima comfort en de beste kwaliteit. Bestel de tailleslip, set van 5, van baumwolle en eud nu gauw binnen de afdeling lingerie voor dames. De mooie combinatie van baumwolle en eud draagt prettig. Vergeet niet de wasvoorschriften voor baumwolle en eud. De tailleslip, set van 5, van PETITE FLEUR voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de kleur wit. De beslissing is daardoor eenvoudig. Deze lingerie voor dames is/zijn online uitsluitend te kopen in het wit. Treuzel hierom niet meer en shop deze PETITE FLEUR tailleslip, set van 5,. Kleding van PETITE FLEUR voor dames bestel je makkelijk en snel online bij deze webshop. Natuurlijk check je PETITE FLEUR lingerie voor dames waaronder deze tailleslip, set van 5, van PETITE FLEUR elke keer eerst bij CheckFashion.nl. PETITE FLEUR bewijst ook met dit artikel honderd procent PETITE FLEUR kwaliteit te bieden, zoals je vanuit PETITE FLEUR mag verwachten. De verzendprijs van je pakje bij deze online shop bedraagt slechts € 3,95. Geen beweegreden dus om deze tailleslip, set van 5, van PETITE FLEUR niet online te shoppen. Laat het verzendtarief voor de tailleslip, set van 5, niet de aanleiding zijn waarom je deze PETITE FLEUR tailleslip, set van 5, in de afdeling lingerie niet online zal gaan kopen. Deze PETITE FLEUR tailleslip, set van 5, voor vrouwen is/zijn online te kopen in de groottes 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60 en 64. Maak snel je keus. Bestel deze PETITE FLEUR lingerie voor dames in maat 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60 en 64 nu online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop.

€ 19,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 19,99 € 19,99 Bekijk kortingscode
Maten 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60 en 64
Kleuren Wit
Materialen Baumwolle en Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4035156100119