Zoek nu online in meer dan 270000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

PETITE FLEUR Tanga, set van 5 Zwart Online Kopen | 118131

PETITE FLEUR Tanga, set van 5 Zwart

Bestel hier lingerie online van het merk PETITE FLEUR ook deze tanga, set van 5 in het assortiment van kleding voor de dames van 115 webwinkels in één keer.

De prijs van je pakje bij deze online shop bedraagt maar € 3,95. Geen argument dus om de tanga, set van 5 van PETITE FLEUR niet online te bestellen. Laat het verzendtarief voor de tanga, set van 5 niet het argument zijn waarom je deze PETITE FLEUR tanga, set van 5 in de categorie lingerie niet online zult gaan bestellen. De PETITE FLEUR tanga, set van 5 voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de maten 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46. Maak gauw je keus. Bestel deze PETITE FLEUR lingerie voor dames in maat 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46 gauw online voordat ze niet meer te krijgen zijn bij deze webshop. De PETITE FLEUR tanga, set van 5 is/zijn gemaakt van eud, daarom ben jij gegarandeerd van een prettig comfort en gave kwaliteit Koop deze tanga, set van 5 van eud nu gauw in de categorie lingerie voor dames. Het onvermengde weefsel van het eud voelt fijn aan. Houd rekening met de wasvoorschriften voor eud. Deze tanga, set van 5 van PETITE FLEUR voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de kleur zwart. De keuze is hierdoor makkelijk. De lingerie voor dames is/zijn online alleen te shoppen in het zwart. Wacht hierom niet meer en shop deze PETITE FLEUR tanga, set van 5. Kleding van PETITE FLEUR voor dames koop je simpel en direct online bij deze webshop. Vanzelfsprekend shop je PETITE FLEUR lingerie voor vrouwen zoals bijvoorbeeld de tanga, set van 5 van PETITE FLEUR te allen tijde als eerste bij CheckFashion. PETITE FLEUR toont ook met dit artikel volwaardige PETITE FLEUR kwaliteit te bieden, zoals je van PETITE FLEUR kunt verwachten. Deze tanga, set van 5 kun je hier online kopen in het mooiste aanbod van lingerie voor dames. Kleding voor dames is op het web te shoppen bij CheckFashion. Bestel de mooiste dameskleding online, waaronder deze tanga, set van 5 voor vrouwen in zo goed als alle online shops tegelijkertijd. Ga niet langer op internet snuffelen in alle soorten webwinkels voor deze tanga, set van 5 en gelijkwaardige kleren voor dames want in het vervolg heb je één plek voor alle dameskleding. CheckFashion is dé plek voor allerlei soorten en maten dameskleding, net als de tanga, set van 5. Je shopt bij ons kleren voor dames online, inclusief de tanga, set van 5 voor vrouwen in bijna alle online kledingshops in één oogopslag. Betaalbare en leuke kleding voor dames zoals ook deze tanga, set van 5 shop je het meest gunstig via CheckFashion, aangezien wij mogelijke actiecodes voor deze webshop al hebben geraadpleegd voor je.

€ 19,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 19,99 € 19,99 Bekijk kortingscode
Maten 34, 36, 38, 40, 42, 44 en 46
Kleuren Zwart
Materialen Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4893823017579