Zoek nu online in meer dan 268000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

PETITE FLEUR Slip met kant, set van 4, Wit Online Kopen | 116543

PETITE FLEUR Slip met kant, set van 4, Wit

Shop bij CheckFashion.nl lingerie online van PETITE FLEUR waaronder de slip met kant, set van 4, in het productoverzicht voor de dames van 115 webshops bij elkaar.

De slip met kant, set van 4, van PETITE FLEUR voor vrouwen is/zijn online te shoppen in de kleurnuance wit. De beslissing is daarmee vlot gemaakt. Deze lingerie voor dames is/zijn online alleen te bestellen in de kleur wit. Wacht dus niet meer en bestel deze PETITE FLEUR slip met kant, set van 4,. De slip met kant, set van 4, kun je hier online bestellen in het meest uitgebreide aanbod van lingerie voor dames. Kleding voor vrouwen is online te kopen bij CheckFashion. Shop de coolste dameskleding online, waaronder de slip met kant, set van 4, voor vrouwen in alle online kledingshops bij elkaar. Ga niet verder meer op internet zoeken in alle soorten kledingwinkels voor deze slip met kant, set van 4, en gelijksoortige mode voor dames want nu heb je één adres voor alle dameskleding. CheckFashion.nl is dé shop voor verschillende soorten dameskleding, net als deze slip met kant, set van 4,. Je bestelt hier kleren voor vrouwen online, inclusief deze slip met kant, set van 4, voor vrouwen in alle bekende en onbekende online boetieks bij elkaar. Laaggeprijsde en gave kleding voor dames zoals bijvoorbeeld deze slip met kant, set van 4, koop je het goedkoopst bij CheckFashion.nl, aangezien wij beschikbare kortingscodes van deze webshop al hebben nagezocht voor je. Het tarief voor verzending van je pakket bij deze online shop is maar € 3,95. Geen argument dus om de slip met kant, set van 4, van PETITE FLEUR niet online te bestellen. Laat de verzendprijs voor de slip met kant, set van 4, niet een beweegreden zijn waardoor je de PETITE FLEUR slip met kant, set van 4, in de groep lingerie niet online zal kopen. Kleding van het merk PETITE FLEUR voor vrouwen bestel je eenvoudig en direct online bij deze webshop. Vanzelfsprekend zoek je PETITE FLEUR lingerie voor dames waaronder de slip met kant, set van 4, van PETITE FLEUR elke keer eerst op CheckFashion.nl. PETITE FLEUR toont ook met dit product honderd procent PETITE FLEUR kwaliteit te bieden, zoals je van PETITE FLEUR mag verwachten. Deze PETITE FLEUR slip met kant, set van 4, voor dames is/zijn online te shoppen in de maten 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 en 54. Maak gauw je keuze. Koop de PETITE FLEUR lingerie voor vrouwen in de grootte 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 en 54 gauw online voordat ze op zijn bij deze webshop. Deze PETITE FLEUR slip met kant, set van 4, is/zijn geproduceerd door middel van baumwolle en eud, daarom ben jij verzekerd van een perfect draaggemak en fijne kwaliteit. Shop de slip met kant, set van 4, van baumwolle en eud nu snel in de afdeling lingerie voor dames. De pure combinatie van baumwolle en eud draagt comfortabel. Denk aan de voorschriften voor het wassen voor baumwolle en eud.

€ 23,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 23,99 € 23,99 Bekijk kortingscode
Maten 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 en 54
Kleuren Wit
Materialen Baumwolle en Eud
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4035156108900