Zoek nu online in meer dan 270000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

LASCANA Brasilslip, set van 2, Zwart Online Kopen | 116008

LASCANA Brasilslip, set van 2, Zwart

Koop bij CheckFashion lingerie online van het merk LASCANA bijvoorbeeld deze brasilslip, set van 2, in het productassortiment voor de dames van 115 kledingwinkels verzameld.

De brasilslip, set van 2, kun je via CheckFashion online bestellen in het mooiste assortiment van lingerie voor vrouwen. Kleding voor dames is online te shoppen via CheckFashion.nl. Koop de mooiste dameskleding online, waaronder ook deze brasilslip, set van 2, voor vrouwen in bijna alle webwinkels tegelijkertijd. Ga niet meer verder online snuffelen in alle kledingwinkels voor de brasilslip, set van 2, en andere kleren voor vrouwen want van nu af aan heb je één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion is dé plaats voor diverse soorten en maten dameskleding, waaronder de brasilslip, set van 2,. Je bestelt bij CheckFashion.nl kleren voor dames online, onder andere deze brasilslip, set van 2, voor dames in alle bekende en onbekende online kledingwinkels in één oogopslag. Betaalbare en stoere kleding voor dames onder andere deze brasilslip, set van 2, shop je het voordeligst bij CheckFashion, omdat wij aanwezige kortingscodes van deze webshop al hebben opgespoord voor je. Deze LASCANA brasilslip, set van 2, voor dames is/zijn online te kopen in de maten 32, 36, 40 en 44. Maak gauw je keus. Bestel de LASCANA lingerie voor vrouwen in de maat 32, 36, 40 en 44 snel online voordat ze uitverkocht zijn bij deze webshop. Het bedrag van een pakket bij deze online shop is maar € 3,95. Geen aanleiding dus om de brasilslip, set van 2, van LASCANA niet online te bestellen. Laat de prijs voor verzending voor de brasilslip, set van 2, niet de reden zijn waardoor je deze LASCANA brasilslip, set van 2, binnen de groep lingerie niet online zal kopen. De brasilslip, set van 2, van LASCANA voor dames is/zijn online te kopen in het zwart. De keuze is daarmee een eitje. De lingerie voor dames is/zijn online alleen maar te shoppen in de kleurnuance zwart. Aarzel hierom niet langer en shop de LASCANA brasilslip, set van 2,. Kleding van het merk LASCANA voor vrouwen shop je eenvoudig en vlot online bij deze webshop. Natuurlijk shop je LASCANA lingerie voor dames zoals bijvoorbeeld de brasilslip, set van 2, van LASCANA steeds als eerste via CheckFashion. LASCANA bewijst ook met dit artikel echte LASCANA kwaliteit te leveren, zoals je vanuit LASCANA kunt verwachten. De LASCANA brasilslip, set van 2, is/zijn gecreëerd door middel van eud en lycra, hierdoor ben je verzekerd van een uniek comfort en gave kwaliteit. Shop de brasilslip, set van 2, van eud en lycra nu direct in de categorie lingerie voor dames. De fijne combinatie van eud en lycra draagt aangenaam. Vergeet niet de voorschriften voor het wassen voor eud en lycra.

€ 19,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 19,99 € 19,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40 en 44
Kleuren Zwart
Materialen Eud en Lycra
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4893962060276