Zoek nu online in meer dan 268000 producten van 115 webshops!
  • Dames
  • >
  • Lingerie

PETITE FLEUR Control-slip, set van 3, Wit Online Kopen | 115930

PETITE FLEUR Control-slip, set van 3, Wit

Shop bij CheckFashion.nl lingerie online van het merk PETITE FLEUR ook als deze control-slip, set van 3, in het productaanbod voor de dames in 115 online kledingshops tegelijk.

Het tarief voor verzending van een pakje bij deze online shop bedraagt maar € 3,95. Geen beweegreden dus om deze control-slip, set van 3, van PETITE FLEUR niet online te kopen. Laat de verzendprijs voor de control-slip, set van 3, niet het argument zijn waardoor je deze PETITE FLEUR control-slip, set van 3, in de afdeling lingerie niet online zult gaan bestellen. De PETITE FLEUR control-slip, set van 3, is/zijn geproduceerd door middel van eud en lycra, hierom ben jij gegarandeerd van een optimaal draaggemak en mooie kwaliteit. Koop de control-slip, set van 3, van eud en lycra nu spoedig in de afdeling lingerie voor vrouwen. De prettige combinatie van eud en lycra draagt comfortabel. Denk aan de wasvoorschriften voor eud en lycra. De control-slip, set van 3, kun je via CheckFashion.nl online kopen in het meest uitgebreide assortiment van lingerie voor dames. Kleding voor dames is op internet te kopen bij CheckFashion.nl. Shop de schitterendste dameskleding online, bijvoorbeeld deze control-slip, set van 3, voor vrouwen in in principe alle online kledingwinkels in één keer. Ga niet meer verder op het web zoeken in alle mogelijke online shops voor de control-slip, set van 3, en soortgelijke mode voor dames want in het vervolg heb jij één plaats voor alle dameskleding. CheckFashion is dé online winkel voor diverse soorten en maten dameskleding, zoals deze control-slip, set van 3,. Je koopt bij CheckFashion kleding voor dames online, zoals deze control-slip, set van 3, voor vrouwen in in principe alle winkels online tegelijk. Voordelige en gave kleding voor dames waaronder ook deze control-slip, set van 3, koop je het goedkoopst op CheckFashion, aangezien we aanwezige vouchercodes voor deze webshop reeds hebben opgespoord voor je. Deze PETITE FLEUR control-slip, set van 3, voor vrouwen is/zijn online te bestellen in de groottes 32, 36, 40, 44, 48 en 52. Maak snel je keuze. Shop deze PETITE FLEUR lingerie voor vrouwen in de maat 32, 36, 40, 44, 48 en 52 gauw online voordat ze op zijn bij deze webshop. Kleding van PETITE FLEUR voor dames shop je eenvoudig en snel online bij deze webshop. Uiteraard vind je PETITE FLEUR lingerie voor dames zoals de control-slip, set van 3, van PETITE FLEUR telkens als eerste via CheckFashion. PETITE FLEUR toont ook met dit artikel volwaardige PETITE FLEUR kwaliteit te bieden, zoals je van PETITE FLEUR kunt verwachten. Deze control-slip, set van 3, van PETITE FLEUR voor dames is/zijn online te bestellen in de tint wit. De keuze is daarmee niet lastig. De lingerie voor vrouwen is/zijn online slechts te bestellen in de kleur wit. Twijfel daarom niet langer en shop de PETITE FLEUR control-slip, set van 3,.

€ 29,99 Verzendkosten: € 3,95

Kortingscodes

Geen bezorgkosten (nieuwe collectie, va. 20 euro)

Wanneer je vanaf 17 januari iets op Otto.nl bestelt hoef je geen bezorgkosten te betalen met de speciale actiecode. De korting is alleen geldig op de nieuwe collectie en bij een minimale bestelwaarde van 20 euro.

€ 29,99 € 29,99 Bekijk kortingscode
Maten 32, 36, 40, 44, 48 en 52
Kleuren Wit
Materialen Eud en Lycra
Webshop Otto
Artikelnummer (EAN) 4005551025379